Onze diensten

Accu gereedschap

Greenworks stelt de normen in Outdoor Power Equipment met zijn 24 Volt, 40 VOLTG-MAX, 60 VOLT DIGIPRO, 80 VOLT DIGIPRO en de 82 VOLT COMMERCIAL LIJN tuingereedschappen voor professionals en particulieren.

GreenworksTools loopt voorop in innovatie en verandert ook de markt van tuingereedschap met de meest complete lijn accu tuingereedschap ter wereld.

De gebruikers van tuingereedschap zijn dan ook op zoek naar machines die minder lawaai maken, geen CO² uitstoten en minder onderhoud nodig hebben.

De 24 Volt accu tuinmachines zijn bij uitstek geschikt voor de particulier. Als u klaar bent met uw verlengsnoer is snoerloos de ideale oplossing. Het voordeelvan 24 Volt is de compactheid van de machines in combinatie met de werktijd.

De G-Max 40 volt tuinmachine lijn is vooral zeer compleet. U vindt hier de grootste lijn accu grasmaaiers ter wereld en verder trimmers, heggenscharen,kettingzagen etc. Een lijn voor professionals maar ook voor particulieren.Machines met veel kracht, snelheid en lange werktijden.

Greenworks 60 Volt DIGIPRO-LINE (de semi-professionele lijn) en 80 Volt PRO LINE (deprofessionele lijn) van snoerloze tuinmachines zijn machines die allemaal gebruik maken van de DIGIPRO koolborstelloze motor technologie en combineren dit met de toonaangevende 60-80 Volt Lithium Ion accu's ontwikkeld in samenwerking met Panasonic.

Aangedreven door innovatie leidt Greenworks de industrie met krachtige alternatieven voor benzine aangedreven machines.

Greenworks 60 - 80 Volt machines leveren met benzine vergelijkbaar vermogen en prestaties zonder de hoge kosten van benzine en olie, wat ook betekent minder onderhoudkosten en aanzienlijk minder CO² uitstoot.

Er kunnen verschillende machines gebruikt worden met de 60-80 Volt batterijen: Grasmaaier, Trimmer, Bladblazer, Kettingzaag, Heggenschaar en Sneeuwfrees.

Daarnaast is er ook nog de 82 VOLT COMMERCIAL lijn van Greenworks: voor de echte professional en intensieve gebruiker.

Een complete lijn met 82 volt tuinmachines voor de echte professionals die op zoek zijn naar top kwaliteit, lange werktijden, hoge werksnelheden. Een zelfrijdende grasmaaier, een rug bladblazer, bosmaaiers, kettingzagen, accu backpacks en accu's van 2.5 Ah en in de toekomst 5.0Ah maken dit tot een unieke lijn.

Greenworks website